Nyhed

DN Svendborg præsenterer ny naturbog skrevet af Ian Heilmann

Bogen hedder '46 små naturhistorier' og er spændende og lærerig kig ind i naturens skatkiste. Den er inddelt efter årets måneder og kan bruges som inspiration til udflugter i naturen. De fleste historier kan også bruges som højtlæsning for børn eller børnebørn. Bogen er gennemillustreret med fotos, vignetter og malerier.

Danmarks Naturfredningsforening Svendborg inviterer til bogreception fredag den 29. juni hos Arnold Busck, Gerritsgade, kl. 19-21 under Svendborg by night.

Value cannot be null. Parameter name: source

Bogens forfatter Ian Heilmann er lic.scient. i atomfysik og har desuden en krikemusikalsk diplomeksamen. Han flyttede til Thurø i 2015, hvor han blev organist i Brahetrolleborg kirke på Sydfyn. 

Naturen fylder meget for Ian og han er både bestyrelsesmedlem i Danmarks Naturfredningsforening Svendborg og aktivt medlem af Dansk Ornitologisk Forening, Dansk Botanisk Forening, Svendborg Kommunes Grønne råd som repræsentant for Dansk Botanisk Forening, guide på ture ud i naturen, samt naturdebattør i medierne.

I Lokalavisen Svendborg og siden 2018 i Ugeavsen Svendborg, har Ian skrevet naturklummer, som bogens historier er et udpluk af. Formålet med at udgive dem som bog er at udbrede kendskabet til naturens forunderlige verden og bidrage til at højne interessen for naturen. Bogen udgives af Danmarks Naturfredningsforening Svendborg i samarbejde med forlaget Historia, Odense og kan både købes i Arnold Busck Svendborg og på vores ture.